Thursday, April 16, 2020

22 Gambar Pelik Pemilik Akaun Instagram Tukarkan Anjing Bentuk Makanan

1

Selain sukakan kucing dah tentu ada ramai juga orang yang sukakan anjing. Seorang pemilik akaun Instagram dengan rajin dan bijaknya menggabungkan gambar anjing dengan makanan menjadikan 22 keping gambar ini nampak pelik dan kelakar.

Apa pendapat anda tentang gambar-gambar ini? Pelik? Kelakar? atau Comel? Jom pilih gambar mana yang paling anda suka.


 Blueberry.. nampak tak mana anjing?

Yang ni comel tak?

Anjing + Secawan kopi

Yang ni nak panggil apa ni?

Anjing + Donat Bulat

Jangan tersalah ngap pulak ye..

Siapa suka roti ni?

Anjing + Biskut

Ni anjing blueberry tadi..



Nampak macam sedap..hahaha

Hati-hati ye memetik blueberry..







Pemilik akaun Instagram ini @dog_infood mempunyai seramai 696 followers yang mengkagumi hasil kerja photoshop pemilik akaun ini. Untuk melihat lebih banyak hasil dari kerja photoshop beliau korang boleh juga lihat dilaman page facebooknya. 

Original post : Bored Panda | Instagram | Facebook
Author Image
AboutOoh Deo

Konten di dalam My Storyline ditulis sepenuhnya oleh Deo selaku empunya blog ini. Sebarang pertanyaan boleh email terus ke deostoryline@gmail.com

1 comment: